• Tue, August 20
    11:33 pm
Namespaces
Variants

Account Protection serbian

From Eternal Wiki
Jump to: navigation, search

Ми смо заправо сви знамо да је свако средство које поседујете , морају бити заштићени / осигурана . То јеисто са Вечног - ВоВ налог . Овде су неке од ствари које треба да пазите .

' Кључ логери '

Кључни дрвосечама откуцаја дрвосечама ( или ) су тајни делови софтвера који седе у меморији , логовање своје притисака на тастер када сте их куцате на тастатури . То значи да сакупља свој дневник у детаље за Вечни - ВоВ када се пријавите на игру и затим шаље ове информације се да лоши момци . Многи људи погрешно верују да је кључни дрвосечама , погледајте само вашу лозинку када уђете у игру , али су такође пријавили свој приступ налогу преко сајтова \ форумима .

Кључни дрвосечама су често укључени у малваре под називом " Тројанци " . Тројанци су делови софтвера који су дизајнирани да изгледају као легитимни софтвер али има бацкдоор за злонамерне функције .

Како сте добиликеилоггер ? - Постоји неколико начина који су наведени испод :

  • - Отворио си е-маил који је садржао кеилоггер и аутоматски га инсталиран на вашем рачунару .
  • - Отворио си сајт који је у Фласх и аутоматски ти дао кеилоггер .
  • - Инсталиран си 3рд парти програм који је увео кеилоггер .

Да би се обезбедио / уклонили кеилоггер из рачунара , Проверите дно пост , где сам објаснио како да то урадите .

' Пхисхинг сајт (е ) '

Пхисхинг јепроцес коришћења обмањујуће методе да стекну осетљиве информације , у овом случају ваш Игра Детаљи рачуна .

Шта већина људи уради за Близзард ( Ми нисмо Близзард ) се шаљу лажне поруке е-поште које садрже поруке које кажу : " . . Ваш налог безбедност је угрожена Кликните на линк испод да се пријавите и промените лозинку " , где ви отворите ту везу која је НИЈЕ заправострана мећава, али има исти дизајн / изглед . Ови сајтови прикупљају свој дневник у детаље и послати га на лоше момке .

Да би се обезбедио себе од тога дажртва пхисхинг , увек проверите линк пре него што ћете кликнути на , када пређете преко линка , у левом доњем углу ваш бровсер ( једина добра бровсере који ) ће вам рећи да оно што је сајт води . Немојте да кликнете на линкове који вам указују на сајтовима као што су рачун - сецурити.етернал - вов.мифреехост.цом . Наш сајт је Вечни - Вов.цом .

' "Инсајдер " '

Замислите ову ситуацију :

Играчи обично дају лозинки са пријатељима тако да они могу да ниво ваш карактер / самељите мало опрему итд Изненада, један дан добијате у борби , реалне животне проблеме бла бла . Дакле, нисте пријатељи аниморе.Вхат ако је ваш " пријатељ" мења лозинке и е-маил налога . Шта ти је остало? Управо си изгубио свој ниво 80 карактера са свим својим епским левтс . * омг * паника .

Ок тако да вероватно схватили , ако не , поново читати .


' " ' Заштита Лозинке ' " '


Имајући јаку лозинку је од суштинског значаја ако желите да остане заштићена . Лозинке попут " омг123 " се обично користе лозинке нообс , и лако се погодили . За више сигурне лозинке , лозинка треба да:

  1. - Садрже више од 8 слова .
  2. - Садрже слова у оба велика и мала .
  3. - Садрже комбинацију бројева и слова .

Ако имате проблема сећајући дугу лозинку , покушајте да пишете на парчету папира и крије слип негде да нико неће гледати . Као стари двд кутије Пооти Танг .

' Превентивне мере. '

' Ово јенајважнији део ове теме . '

Имајући Антивирус , уклањање злонамерних програма , јеогроман + на вашем рачунару .

Неки добар антивирусни софтвери су : 1 . Есет Смарт Сецурити 2. . МцАфее 3. . Касперски 4. . Спибот - Сеарцх анд Дестрои * бесплатно * 5. . Мицрософт Сецурити Ессентиалс * бесплатно *

Молимо вас да преузмете само од проверених сајтова као " хакован / напукао " примерци могу често имати саме вирусе који би требало да се рашчисти .