• Sun, September 15
    04:39 am
Namespaces
Variants

Ban Appeal Swedish

From Eternal Wiki
Jump to: navigation, search

När ditt konto har bannats så har du rätt att överklaga. Detta kan få din ban att sänkas eller ge dig en förklaring till varför du är bannad och vilka åtgärder du behöver ta för att bannen ska tas bort. Detta gör du genom att följa dom här instruktionerna.

Contents

Första steget

Skärmen bör se ut så här när du loggar in. Om det inte ser ut så här, klicka på fliken "Hem". När du är på den här skärmen, klicka på ordet "här". Det här är en länk till Ban Överklagande Forumet.

Andra steget

Här är vi på Ban Överklagande Forumet. Det är mycket viktigt att du läser reglerna innan du fortsätter. Så klicka på ämnet.

Tredje steget

Se till att läsa reglerna. Reglerna finns angivna i flera olika språk, bara scrolla ned.

Fjärde Steg

När du har läst reglerna, så kan du göra en ny topic och överklaga din ban.

Femte Steg

På denna sida kommer du in i på ett ämne där du får skriva din överklagelse. Överklagandet bör bestå av din sida av historien. Du ska försöka övertyga Admins om att du vill sänka eller ta bort din ban om det är möjligt. Ju mindre du skriver, desto mer korrespondens kommer vi behöva från dig (att ställa fler frågor m.m). Så desto mer information du kan ge oss i första inlägget, desto snabbare kommer du att kunna spela på ditt konto igen. Du kommer bara att kunna se din egen ban överklagelse och alla svar som görs till din överklagan. GÖR INTE MER ÄN EN POST. Det kommer inte göra din överklagandeprocess snabbre bara för att du gör det.

Sjätte steg

Nu när någon har svarat kan du se vad resultatet har blivit av din ban överklagelse. Det kan ta allt från fem minuter till ett par timmar beroende på vad bannen är för någon. Ha tålamod.

Sjunde steget

Ett svar har gjorts och kan ses här. Detta kommer att bli det sista svaret eller du kan försöka igen och ge mer information om du vill det också.Om du har fått förmånlig behandling på förbud, kommer den minskade tiden noteras och du kommer att få vänta den tiden. När det står att din ban har sänkts till 1 dag till exempel, innebär det att det blir 24 timmar från det att din bannen sänktes. Detta är en automatiserad process och kommer att avslutas av systemet. Lägg inte upp igen och fråga varför du fortfarande är bannad. Det kan bara vara ett par timmar som du är utanför.