• Mon, August 26
    04:07 am
Namespaces
Variants

Fix In Game Lag dutch

From Eternal Wiki
Jump to: navigation, search


GUIDE

Mogelijke manier van de vaststelling In-game Wachttijd met " Leatrix Wachttijd Fix 1.23 " .

Hallo , Eternal- WoW ! Ik vond een vrij , veiligheid en snelle manier om in -game latency fix . Het bevat geen virussen bevatten , maar ik kan toevoegen een VirusTotal scannen indien nodig ! Alles wat je nodig hebt is een gratis en handgemaakte programma. Het programma is niet gemaakt door mij , en het heet : " Leatrix Wachttijd Fix 1.23 " . Het is 100 % freeware , en het werkt .. Ik heb het zelf geprobeerd , met een aantal ernstige vertraging op " berouw " en na de installatie en een reboot , heb ik niet meer achterblijven vanwege de TCP Fix dat in de Fix zelf bevat .

Het " programma " bevat drie opties :

1 . "Install ", die de Fix installeert op uw computer! U moet opnieuw opstarten om het te laten werken . 2 . "Checker " , die controleert het programma op uw netwerk drivers en netwerkpoorten . 3 . " Uninstall" , die het programma van de computer verwijdert volledig .

- INFORMATIE :

  • Wat doet het?

Leatrix Wachttijd Fix zal uw online gaming latency aanzienlijk te verminderen door het verhogen van de frequentie van de TCP- bevestigingen naar de game server . Voor de technisch aangelegd , dit is een script dat zal wijzigen TCPAckFrequency .

U zult verminderde latentie zien in veel online games waaronder World of Warcraft , Rift , Aion , Warhammer , Lord of the Rings , en nog veel meer .

  • Systeemvereisten :

Leatrix Wachttijd Fix wordt ondersteund op deze besturingssystemen alleen systemen .

  • Windows XP ( SP2 of hoger )
  • Windows Vista ( SP1 of hoger )
  • Windows 7

Zowel 32-bits en 64 - bits versies van Windows worden ondersteund .

  • Hoe werkt het:

Online games doorgaans gebruik van het TCP-protocol dat vereist dat netwerksegmenten naar je computer om een ​​betrouwbare verbinding voorzien worden erkend.

Windows bundelt deze erkenningen samen en stuurt ze in paren . Hoewel dit een efficiënte manier van omgaan met hen over het algemeen , de onvermijdelijke vertragingen veroorzaakt door de bundeling proces toename latency aanzienlijk .

Dit komt omdat wanneer Windows een wachtrij een bevestiging om het te bundelen met de volgende, de game server moet wachten op de bevestiging timer afloopt voordat u nieuwe gegevens.

Leatrix Wachttijd Fix verwijdert de erkenning bundeling proces, zodat onmiddellijk een ontvangstbevestiging wordt verstuurd voor elk segment dat is ontvangen. Dit levert een aanzienlijke vermindering van latentie omdat er niet langer een vertraging voordat nieuwe gegevens naar de computer verzonden .

In een normale netwerkomgeving , zou je prioriteiten netwerk rendement over latency en gebruik de Windows defaults , maar in online games het tegenovergestelde waar is en u wilt de laagste latency die u kunt krijgen .

    • DOWNLOAD LINK **

http://www.wowinterface.com/downloads/download13581-LeatrixLatencyFix

- Meer informatie nodig ? http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html