• Tue, September 17
    06:35 pm
Namespaces
Variants

Fix In Game Lag serbian

From Eternal Wiki
Jump to: navigation, search

Serbian. ВОДИЧ

Могући начин причвршћивања у игри латенције са " Леатрик Задержка Фик 1.23 " .

Здраво , Вечни - ВоВ ! Нашао сам слободан , сигурносни и брз начин да се поправи у игри кашњење . Не садржи никакве вирусе , али ја могу додатиВирусТотал скенирање ако је потребно ! Све што вам треба јебесплатан и ручно програма . Програм се не прави од себе , а то се зове : " Леатрик Задержка Фик 1.23 " . То је 100 % бесплатан, а то ради .. Пробао сам се , има неке озбиљне лаг на " Реморсе " и наконИнсталирајте и рестартујте, нисам више заостају због ТЦП Фик који садржи у самом Фик .

" Програм " садржи три опције  :

1 . " Инсталл " која инсталира Фик у рачунар ! Морате да рестартујете да пустите да се ради . 2. . " Контролор " која се проверава програм на својим мрежним драјверима и мрежних портова . 3. . " Деинсталирај " који потпуно уклања програм са рачунара .

- ИНФОРМАЦИЈЕ :

  • Шта је то ?

Леатрик Задержка Фикс ће значајно смањити онлајн играчко латенцију повећањем учесталости ТЦП признања послати на сервер игре . Затехнички оријентисан , ово јескрипта која ће изменити ТЦПАцкФрекуенци .

Видећете смањена латентност у многим онлине игре , укључујући Ворлд оф Варцрафт , Рифт , Аион , Вархаммер , Господара прстенова , и још много тога.

  • Системски захтеви :

Леатрик Задержка Фикс је подржан на овим оперативним системима само .

  • Виндовс КСП ( СП2 или новији)
  • Виндовс Виста ( СП1 или новији)
  • Виндовс 7

Оба 32 - битне и 64 - битне верзије оперативног система Виндовс су подржани .

  • Како функционише :

Онлине игре углавном користе ТЦП протокол који захтева да се сегменти мрежа шаљу на рачунар признао како би се обезбедила поуздану везу .

Прозори Пакет тих признања заједно и шаље их у паровима . Иако је овоефикасан начин суочавања са њима генерално , неизбежне застоје изазване повећање груписање процес кашњења значајно.

То је зато што када Виндовс редови се признање , како би га сноп са следећом једном ,сервер игра мора да сачека да истекне тајмер потврде пре слања нове податке .

Леатрик Задержка Фикс уклања процес спајања потврдни тако дапризнање је одмах послат на сваком сегменту који је примио . Ово производи значајно смањење латенције као више не постојикашњење пре него нови подаци се шаљу на рачунар .

У нормалном окружењу мреже , што би приоритети мрежа ефикасност преко латенције и користите Виндовс подразумеване , али у онлине играмасупротно и желите најмању латенцију можете евентуално добити .

    • ДОВНЛОАД ЛИНК **

хттп://ввв.вовинтерфаце.цом/довнлоадс/довнлоад13581-ЛеатрикЛатенциФик

- Неед Море Информатион ? хттп://ввв.вовинтерфаце.цом/довнлоадс/инфо13581-ЛеатрикЛатенциФик.хтмл