• Thu, September 19
    02:31 pm
Namespaces
Variants

Noggenfogger Elixir Bulgarian

From Eternal Wiki
Jump to: navigation, search

Noggenfogger Elixir

Noggenfogger Elixir е консуматив, на разположение след завършване на Neutral Noggenfogger Elixir куеста от Марин Noggenfogger в Gadgetzan. Той ви превръща в скелет, може да би направи малък и / или добавяне на Slow - Fall ефект. Различните ефекти ще се натрупват, ако консумират много еликсира , така че може да бъде, например , малък скелет.

От пач 2.0.1 до 2.3.0 Noggenfogger еликсирите бяха на 2 минути охлаждане . Той бе отстранен , както и в световен мащаб за разхлаждане , което позволява на играчите да използват многократно Noggenfogger докато не получат желания от тях ефект .

Background - Това тъмно зелено вещество, прилича на масло, на пръв поглед. Тя е толкова гъста и лепкава , че някои се чувстват го imbibing е по-скоро като яденето на стриди - нещата трябва да се поглъщат цели . Известният таласъм алхимик Марин Noggenfogger беше първият, който създаде този странен буламач. Еликсир изисква разнообразие от странни съставки , включително влагата намерена в рамките на изключително редки колектори thistleshrub роса намерени само в пустинята Tanaris . Средствата да се създаде Noggenfogger еликсир е тайна, известна само на няколко гоблини-алхимици , които пазят тайната ревниво. Noggenfogger еликсир обикновено се продава в бутилки от пет дози , въпреки че това варира в зависимост от продавача.